Actueel

ICT-bedrijf DEVENTit stapt volledig over op Saled LED verlichting

Het kantoorpand van ICT-bedrijf DEVENTit in Bunschoten is in juni volledig voorzien van LED verlichting. Ten opzichte van de oude verlichting dringen de nieuwe energiezuinige lichtbronnen het jaarlijkse energieverbruik terug met 11.162 kWh, een besparing van maar liefst 67%.

DEVENTit kende voorheen een energieverbruik van 16.561 kWh. Dankzij de nieuwe duurzame LED verlichting is dit verbruik teruggedrongen tot slechts 5.399 kWh. Daarmee realiseert DEVENTit een energiebesparing van ruim 67%. Bovendien wordt de uitstoot van CO2 gereduceerd met 6.318 kilogram per jaar. Om deze CO2-uitstoot in hun biomassa op te nemen, moeten ruim driehonderd bomen een jaar lang groeien. Een mooie bijdrage aan het milieu dus.

LED kantoorverlichting
In het pand aan de Energieweg 11a in Bunschoten zijn een groot aantal LED Panel Lights geplaatst in de kantoorruimtes. Daarnaast zijn LED Downlighters geplaatst in de hal en is de receptie voorzien van fraaie LED Inbouwspots en ingebouwde LED Tubes. Om het project compleet af te ronden is het gehele pand ook voorzien van LED noodverlichting. In totaal gaat DEVENTit jaarlijks meer dan €2.000 besparen op de energierekening. Dankzij deze forse besparing is de investering al binnen 2,5 jaar terugverdiend.

Certificaat duurzaam verlicht
DEVENTit is een softwarehuis met een specialisatie in het ontwikkelen, verkopen en onderhouden van op het web gebaseerde multimediale informatiesystemen. Met het product Atlantis worden innovatieve en flexibele oplossingen geboden voor collectiebeheer en portaalbouw. Vanwege de omzetting naar LED heeft Saled het zogenaamde ‘Certificaat duurzaam verlicht’ uitgereikt aan DEVENTit. Via dit digitale certificaat kan men live volgen hoe hoog de energiebesparing in kWh is.

LED Kantoorverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over kantoorverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]