Actueel

Saled levert 735 nieuwe SOX-vervangers aan Gemeente Hoogeveen

Saled heeft eind april ruim 700 duurzame retrofit-lichtbronnen geleverd aan de Gemeente Hoogeveen. Partner Ziut is verantwoordelijk voor de vervanging en installatie, die inmiddels volledig is afgerond. Het totaal aantal Saled-lichtbronnen in de Drentse gemeente komt met deze nieuwe levering op ruim 1800.

In totaal zijn er 735 lichtbronnen van het type PS-T met een kleurtemperatuur van 4000K en B22 fitting geleverd aan Hoogeveen. Deze lampen kennen een verbruik van 15 watt. In het areaal van de Gemeente Hoogeveen zijn veel relatief jonge masten nog voorzien van conventionele SOX-lampen. Conform het beleid van de gemeente worden deze waar mogelijk vervangen door duurzame alternatieven, en daarbij komt de PS-T van Saled als beste optie naar voren.

Installatie afgerond
Installateur Ziut is eind april gestart met de vervanging van de SOX 18 en SOX 26 watt lichtbronnen. Inmiddels is deze grootschalige omzetting volledig afgerond. Vanaf het moment dat de laatste lamp werd geplaatst is de te verwachten terugverdientijd vier jaar. Dit komt mede dankzij de jaarlijkse besparing van 39.748 kWh (omgerekend 53%) op energiekosten en de minder frequente vervangingsbehoefte, aangezien LED langer meegaat dan conventioneel.

Meer dan 1800 Saled-lichtbronnen
Het aantal Saled-lichtbronnen in de Drentse gemeente komt na deze levering in totaal op meer dan 1800, aangezien er eerder al 1200 retrofitlampen zijn uitgeleverd. De hoge kwaliteit en het lage uitvalpercentage heeft de tevreden verantwoordelijken doen besluiten opnieuw voor Saled te kiezen.

Openbare LED verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over openbare LED verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]