Actueel

Zwembad Den Helder in Doesburg over op Saled LED verlichting

Zwembadverlichting Saled

Het gehele pand van Zwembad Den Helder in Doesburg is in juni voorzien van energiezuinige LED verlichting. Dankzij de investering in LED gaat het zwembad fors besparen op energiekosten. Bovendien reduceert ‘Den Helder’ de uitstoot van CO2 aanzienlijk.

Zwembad Den Helder is en blijft vernieuwend, en streeft daarom continu naar kwaliteitsverbetering op alle gebieden. Begin 2017 werd daarom het project op touw gezet om de verouderde verlichting in het pand te vervangen. Om het pand energiezuiniger te maken werd gekozen voor duurzame LED verlichting. Deze maand werd het project afgerond door een installatieteam van Saled.

Energiezuinig
De oude lampen in het gebouw waren echte energievreters. De nieuwe LED verlichting daarentegen is zeer energiezuinig en zorgt bovendien voor een flinke CO2-reductie. Door het verminderde energieverbruik zal daarom flink worden bespaard op de kosten. Tevens is de levensduur van LED lampen veel langer, waardoor de lampen in de toekomst drie keer minder vervangen hoeven te worden. Met het oog op de lange termijn bespaart het zwembad zodoende ook flink op onderhouds- en vervangingskosten.

Complete vervanging
In het multifunctionele zwembad is geen enkele lamp overgeslagen tijdens de omzetting. Naast de verlichting bij het zwembad zijn ook de kleedkamers, de kantine, het kantoor, de berghokken, de machinekamer en de buitenverlichting voorzien van LED. Om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten is ook alle nood- en vluchtwegverlichting vervangen door een veilige LED oplossing. Zwembad Den Helder kan daarmee terugkijken op een geslaagd duurzaam project, waar zeker ook alle klanten veel plezier van zullen beleven!

Saled LED verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over LED verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]