Actueel

Autoschadeherstelbedrijf Schadex Maarssen volledig voorzien van duurzame LED verlichting

De vestiging van autoschadeherstelbedrijf Schadex in Maarssen is volledig voorzien van energiezuinige verlichting. Medio juni is de laatste conventionele lamp in het pand vervangen door LED. Dankzij de investering in duurzame Saled LED verlichting gaat Schadex ruim 65% besparen op het energieverbruik, terwijl de lichtopbrengst in de werkplaats sterk is verbeterd.

Het volledige pand aan de Ambachtsweg 1 in Maarssen is begin juni ‘verled’. De keuze voor LED komt niet alleen Schadex, maar ook het milieu flink ten goede. Ten opzichte van de conventionele verlichting ligt het energieverbruik jaarlijks 62.000 kWh lager, en ook de uitstoot van CO2 (35.000 kilogram per jaar) en zwavel (26.000 gram per jaar) wordt flink verminderd. Een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lichtopbrengst
Aangezien de verlichting bij Schadex gemiddeld zo’n zestig uur per week brandt, zal het autoschadeherstelbedrijf jaarlijks bijna €10.000 gaan besparen op de energierekening. De totale investering is hierdoor al ruim binnen twee jaar terugverdiend. Ook de monteurs van Schadex zullen veel baat hebben bij de nieuwe werkplaatsverlichting. Ondanks het fors verminderde energieverbruik is de lichtopbrengst in de werkplaats sterk verbeterd. Omdat LED licht vrij is van trillingen, zal dit het concentratievermogen en de productiviteit van de monteurs aanmerkelijk bevorderen.

Retrofit
In de werkplaats zijn de meeste lampen geplaatst: ruim 300 LED Tubes. Naast de complete werkplaats zijn ook de autowasstraat, de kantine, de ontvangstruimte en het kantoor volledig voorzien van energiezuinige LED oplossingen. Dankzij de retrofit methode van Saled konden alle TL-buizen één-op-één worden vervangen door LED buizen, waardoor de bestaande armaturen van Schadex niet onnodig vervangen hoefden te worden.

LED Werkplaatsverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over werkplaatsverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]