Actueel

Saled start internationale samenwerking met Smiths Medical B.V.

Saled staat aan de vooravond van een grote internationale samenwerking met Smiths Medical B.V., wereldwijd toonaangevend producent van medische hulpmiddelen. Na maanden van intensieve voorbereiding wordt in juni het officiële startsein gegeven voor het vervangen van alle conventionele verlichting door duurzame LED verlichting.

Medio 2016 bereikte Saled het bericht dat Smiths Medical onderzoek deed naar het vervangen van alle verlichting in de Europese vestigingen door efficiënte LED verlichting. Vanuit het hoofdkantoor in Londen werd ook Saled benaderd om Smiths Medical te voorzien van technische en commerciële expertise. Een kans die meteen op waarde werd geschat door sales directeur Stef de Graaf: “Dat een toonaangevend bedrijf als Smiths in de zoektocht naar een geschikte partner uitkomt bij Saled is een mooi compliment. Een teken dat het succes van Saled ook in Europa niet onopgemerkt blijft. We zijn daarom meteen keihard aan de slag gegaan om een goed voorstel in te dienen.”

Om de leverancier te vinden die de grootste waarde heeft voor Smiths Medical, stelde de producent en distributeur van medische hulpmiddelen een aantal duidelijke selectiecriteria op. Om te beginnen streeft Smiths er naar om het energieverbruik te verminderen met de maximaal mogelijke hoeveelheid. Daarnaast wil het bedrijf voor elke locatie de lichtopbrengst aanzienlijk verbeteren en de uitstoot van CO² meetbaar verminderen. Ten slotte dient de nieuwe verlichting uiterlijk binnen drie jaar terugverdiend te zijn. Met deze eisen in het achterhoofd ging De Graaf aan de slag en diende hij een officieel voorstel in bij de directie van Smiths Medical.

De Graaf: “Met de gegevens die we van Smiths Medical hebben ontvangen zijn we voor elke locatie in Europa nauwkeurig aan de gang gegaan om passende LED lichtoplossingen aan te bieden. Hierbij hebben we berekeningen gemaakt voor zowel het leveren van de LED verlichting als het leveren inclusief montage door onze eigen installatieteams. Al vrij snel kregen we vanuit Engeland te horen dat ze het complete plaatje met ons willen uitvoeren en in Saled een uitstekende partner in duurzaamheid zien.”

In samenspraak met Smiths werd vervolgens een planning opgesteld om allereerst de locaties in Nederland, Duitsland en Italië te voorzien van energiezuinige LED verlichting. Inmiddels zijn alle vestigingen op locatie bezocht door een team van Saled om alles tot in detail voor te bereiden. Op maandag 12 juni zal allereerst in eigen land gestart worden met het vervangen van meer dan tweeduizend conventionele lampen. Vervolgens zijn de vestigingen in Fraureuth (Duitsland) en Latina (Italië) aan de beurt. In een later stadium zullen ook de locaties van Smiths in Tsjechië en Engeland volledig worden voorzien van duurzame LED verlichting.

 

Saled LED verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over LED verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]