Actueel

Broekhuizen Schoenen verduurzaamt tweede vestiging

Nadat in september 2016 de vestiging van Broekhuizen Schoenen in Huizen volledig werd voorzien van LED verlichting, was het deze week de beurt aan de vestiging in Bunschoten. Ten opzichte van de oude verlichting gaat Broekhuizen Schoenen met 70% flink terug in energieverbruik. Een mooi vervolg op de verduurzaming van de schoenenwinkelketen.

Eigenaar Romano Broekhuizen is zich bewust van het belang van goede verlichting. “De verlichting is een van de meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp van onze schoenenwinkel. Hiermee wordt de sfeer bepaald en kunnen we het koopgedrag beïnvloeden. De LED winkelverlichting van Saled zorgt ervoor dat onze schoenencollectie optimaal wordt uitgelicht en sluit uitstekend aan bij ons interieur.” De optimale shopervaring is echter niet het enige voordeel dat LED met zich mee brengt. Vergeleken met de oude verlichting gaat Broekhuizen fors besparen op energiekosten.

Duurzame LED verlichting
Monteurs van Saled hebben in totaal 88 LED lampen geïnstalleerd in het pand aan het Spuiplein in Bunschoten. De oude energieslurpende railspots zijn vervangen door energiezuinige LED Railspots, variërend van 20 tot 40 watt. Daarnaast wordt de schoenenwinkel verlicht door een groot aantal High Bays. Door de bestaande PL-T 42W lampen in deze armaturen één-op-één te vervangen voor LED PS-T 18W lampen konden de huidige armaturen behouden blijven. Ten slotte werden in het magazijn ook nog eens vijftien TL-buizen van 58 watt omgezet naar LED Tubes van slechts 22 watt om de volledige omzetting naar LED af te ronden.

70% energiebesparing
De verlichting in de schoenenwinkel van Broekhuizen brandt gemiddeld zo’n 55 uur per week. Op basis van de oude verlichting betekende dit een energieverbruik van 20.248 kWh per jaar. De nieuwe LED verlichting verbruikt gezamenlijk slechts 6.000 kWh per jaar, wat neerkomt op een energiebesparing van ruim 70%. Broekhuizen gaat hierdoor jaarlijks €2.300 besparen op de energiekosten. Met als resultaat dat de totale investering al is terugverdiend binnen twintig maanden. Naast stijlvol en duurzaam is de LED verlichting ook zeer milieuvriendelijk. De CO2- en zwavel uitstoot worden teruggedrongen met respectievelijk 8.000 kilogram en 6.000 gram.

Saled bedankt Broekhuizen Schoenen wederom voor het vertrouwen en wenst het team in Bunschoten goede zaken toe!

LED Winkel verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over winkelverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]