Actueel

Blauwe LED verlichting voor aannemingsbedrijf Jos Scholman in Nieuwegein

Sinds deze week wordt het volledige pand van aannemingsbedrijf Jos Scholman in Nieuwegein uitgelicht door blauwe LED verlichting. Op dinsdag 14 maart is de laatste LED tube geplaatst door Saled, waardoor de buitenzijde van het immense pand langs de Structuurbaan ’s avonds zeer fraai en duurzaam wordt verlicht.

Monteurs van Saled hebben alle oude TL buizen met wit licht vervangen door nieuwe LED Tubes met blauw licht. Een groot deel van de bestaande armaturen kon hierbij behouden blijven. Door de omzetting springt het pand nu ook ’s avonds in het oog. De blauwe lichtkleur past uitstekend bij de huisstijl van Scholman, waardoor het positief bijdraagt aan de uitstraling van het bedrijf.

Duurzaam
De nieuwe LED verlichting is niet alleen opvallend, maar ook zeer duurzaam. Ten opzichte van de conventionele verlichting gaat Scholman ruim 50% besparen op energiekosten. Met eenzelfde percentage wordt ook de CO2-uitstoot teruggedrongen. Bovendien hebben de LED lampen een veel langere levensduur waardoor Scholman ook bespaart op vervangingskosten. En last but not least:  Scholman toont aan dat men zich bewust is van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Saled bedankt Jos Scholman voor de prettige samenwerking en wenst hen veel plezier met de nieuwe verlichting!

Duurzame LED verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over LED verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]