Actueel

Café ’t Raedthuys in Bussum over op Saled LED verlichting

Saled heeft begin februari café ’t Raedthuys in Bussum volledig voorzien van duurzame LED verlichting. Het café dat in Bussum en omstreken zeer goed bekend staat, gaat hierdoor ruim 70% besparen op haar energiekosten. De nieuwe LED verlichting zorgt bovendien voor een sfeervolle uitstraling en brengt een hoop warmte en gezelligheid met zich mee.

De verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een café als ’t Raedthuys. Het moet daarom een eenheid zijn met het interieur en is (mede)bepalend voor de eerste indruk die gasten krijgen. Om die reden werd door Saled voor elk lichtpunt nauwkeurig bekeken welke LED oplossing het meest passend was voor het café.

Café verlichting
In het pand aan de rand van het Bussumse centrum zijn diverse lampen uit het brede assortiment van Saled toegepast. Een totaal van zestig LED lampen is geplaatst in het café om alle traditionele verlichting te vervangen. Langs de muren zijn LED kaarslampen opgehangen om een sfeervolle uitstraling te creëren. Boven de bar zijn COB LED spots geplaatst die zich bij uitstek lenen om de bar mooi te verlichten. De dranken en glazen achter de bar worden verlicht door LED normaallampen. Verder zijn de keuken en het ‘voorraadhok’ voorzien van LED tubes. Ten slotte is ook gedacht aan de verlichting voor de buitenzijde van het pand. Speciale RGB breedstralers bieden ’t Raedthuys de mogelijkheid om het pand in diverse kleuren aan te schijnen.

Enorme energiebesparing
Door de totale omzetting gaat café ’t Raedthuys 7.217 kWh per jaar besparen. Ten opzichte van de oude verlichting betekent dit een energiebesparing van ruim 70%. De investering is hierdoor al binnen 1,2 jaar compleet terugverdiend. Daarnaast wordt het ook het milieu gespaard door een CO2-reductie van 6.144 kilogram per jaar en een zwavel reductie van 4.614 gram per jaar. Kortom, een mooi eindresultaat, waar het Bussumse café terecht zeer tevreden over mag zijn.

Saled bedankt café ’t Raedthuys voor de goede samenwerking en wenst hen veel plezier met de nieuwe LED verlichting.

LED Café verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over café verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]