Actueel

Tweede vestiging Autobedrijf Blokhuis volledig voorzien van Saled LED verlichting

Nadat eind 2016 de vestiging van Autobedrijf Blokhuis in Bunschoten volledig werd voorzien van LED verlichting, was het in januari de beurt aan de vestiging in Amersfoort. Directeur Roelof Blokhuis laat weten zeer tevreden te zijn over de nieuwe verlichting en de werkwijze van Saled. Een mooi vervolg op de duurzame samenwerking tussen de Spakenburgse bedrijven.

Roelof Blokhuis wilde graag zijn panden energiezuinig en duurzaam maken en kwam daarvoor uit bij Saled om de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting. In november 2016 werden ruim honderd LED lampen geïnstalleerd in de vestiging in Bunschoten om de showroom goed uit te lichten. Roelof Blokhuis: “De LED verlichting is ons dermate goed bevallen dat we direct besloten hebben om ook onze vestiging in Amersfoort te voorzien van LED”.

Duurzame LED verlichting
Monteurs van Saled hebben in januari 141 LED lampen geïnstalleerd in het pand aan de Maanlander 12. Kia Blokhuis Amersfoort gaat hierdoor jaarlijks 22.616 kWh besparen op de energierekening. Naast een besparing op energiekosten wordt er ook bespaard op vervangingskosten, waardoor de investering in LED verlichting al binnen 21 maanden terugverdiend is. Een mooie bijkomstigheid voor Blokhuis is het sparen van het milieu door 12.799 kilogram minder CO2-uitstoot en 9.611 gram minder zwaveluitstoot per jaar.

Verbeterde lichtopbrengst
Ondanks het lage energieverbruik is de lichtopbrengst in de showroom sterk verbeterd: 380 lux op de vloer, terwijl dat voorheen 231 lux was. Blokhuis: “De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe LED verlichting veel mooier uitgelicht”.

Lucratief voor beide partijen
Zowel Blokhuis als Saled hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Energiebesparing en duurzaamheid zijn hierbij de speerpunten. Om die reden leverde Kia Blokhuis Amersfoort op haar beurt eerder al twee gloednieuwe Kia Niro’s aan Saled. De Niro’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer stijlvol. De vertegenwoordigers van Saled gaan sindsdien de weg op met een rijdend visitekaartje.

Saled bedankt Autobedrijf Blokhuis wederom voor het gestelde vertrouwen en wenst de vestiging in Amersfoort veel plezier toe met de nieuwe verlichting.

LED Showroom verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over showroom verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]