Actueel

De Autowasboulevard Zeist volledig LED verlicht

carwash verlichting

De gloednieuwe Autowasboulevard in Zeist is volledig voorzien van duurzame LED verlichting van Saled. Door de toepassing van RGB LED verlichting in de wasstraat worden bijzondere lichteffecten gecreëerd en wordt het wassen van uw auto een kleurrijke beleving.

Op zaterdag 13 januari werd de meest duurzame en professionele wasstraat van Zeist geopend. In de weken voorafgaand is door monteurs van Saled hard gewerkt om de verlichting in orde te maken. Naast een groot aantal LED Tubes zijn ook drie LED Wallwashers geplaatst. De verschillende kleuren zorgen voor een mooie lichtbeleving tijdens een ritje door de wasstraat.

RGB LED Wallwashers

Speciaal voor carwashes levert Saled LED wallwashers. Deze verlichtingsarmaturen hebben een brede lichtstraal en zijn daardoor uitermate geschikt om grote objecten uit te lichten en een mooie lichtbeleving te creëren. LED wallwashers kunnen enkelkleurig (single colour) en meerkleurig (RGB) uitgevoerd zijn. De Autowasboulevard koos voor RGB, zodat de wasstraat uitgelicht kan worden in de bedrijfskleuren groen en paars.

Kwaliteit en duurzaamheid

De omstandigheden in een wasstraat wensen dat lichtbronnen zowel waterdicht zijn als tegen reinigingsmiddelen bestand zijn. Naast de kwaliteit van de lichtbronnen is ook duurzaamheid erg belangrijk, aangezien de verlichting in de wasstraat een groot aantal uren per dag is ingeschakeld. De Autowasboulevard is niet alleen 50% zuiniger ten opzichte van conventionele verlichting, maar zet bovendien een stap in de richting van een beter milieu.

Breed assortiment

Naast de wasstraat is ook het aangrenzende kantoorpand volledig voorzien van duurzame LED verlichting. In de vergaderruimte, wachtruimte en kantoren zijn duurzame LED Panel Lights geïnstalleerd. Om de werkplekken te verlichten is ook luxe pendel verlichting opgehangen. De toiletten, gangen, kleedruimte en het voorportaal zijn voorzien van LED Downlighters. Buiten bij de stofzuigers zijn een groot aantal IP 65 armaturen met LED Tubes geplaatst, waardoor klanten ook ’s avonds de binnenkant van hun auto goed verlicht kunnen schoonmaken.

carwash verlichting
carwash verlichting

Saled bedankt De Autowasboulevard voor de samenwerking en wenst hen veel plezier met de nieuwe verlichting!

LED Carwash verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]