Actueel

Duurzame samenwerking tussen Autobedrijf Blokhuis en Saled

De Spakenburgse bedrijven Saled LED verlichting en Autobedrijf Blokhuis hebben de handen ineen geslagen voor een duurzame samenwerking. De showroom en buitenzijde van het mooie Blokhuis pand aan de Haarbrug zijn volledig duurzaam LED verlicht door Saled. Autobedrijf Blokhuis leverde op haar beurt twee gloednieuwe duurzame KIA Niro’s aan Saled.

Zowel Stef de Graaf – Sales director bij Saled – als Roelof Blokhuis is uitermate tevreden met de duurzame samenwerking. Autobedrijf Blokhuis beschikt sinds eind november over een schitterend verlichte showroom en gaat meer dan 70% besparen op energiekosten. Saled beschikt door de samenwerking over twee duurzame, zuinige hybride KIA Niro’s. Deze gloednieuwe auto’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer stijlvol. Stef de Graaf: “Onze nieuwe vertegenwoordigers gaan sinds deze week de weg op met een rijdend visitekaartje.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Zowel Blokhuis als Saled hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Energiebesparing en duurzaamheid zijn hierbij de speerpunten. De Graaf: “De Niro’s van Kia Blokhuis Amersfoort passen perfect in dit plaatje. Ze zijn milieuvriendelijk, hybride en zeer duurzaam. Bovendien rijden ze ook nog eens zeer zuinig. Dit zijn punten die exact passen in de visie van Saled Nederland.” De Graaf vervolgt: “Wij willen onze vertegenwoordigers laten rijden in energiezuinige en veilige auto’s. Daarnaast moeten de auto’s ook nog eens representatief en duurzaam zijn. De nieuwe Kia Niro voldoet volledig aan dit patroon.”

Kia Niro: sportieve Hybride Crossover
Kia heeft met de Niro een primeur: het is de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een auto die – door de rijbeleving en het uiterlijk – meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend ‘on-hybride’ design, zuinigheid en ruimte. Een ideale auto voor de nieuwe vertegenwoordigers van Saled.

Duurzame LED verlichting
Vakman Roelof Blokhuis wilde graag zijn panden energiezuinig en duurzaam maken. Hierbij kwam hij al snel uit bij Saled om de huidige verlichting te vervangen door LED verlichting. In totaal zijn 122 LED Tubes opgehangen in de prachtige showroom. Aan de buitenzijde van het pand zijn energieslurpende grondspots met CDM-T verlichting vervangen door energiezuinige LED verlichting. Hierdoor springt het pand langs de drukke Oostelijke Randweg ook ’s avonds direct in het oog. Blokhuis: “Een mooie bijkomstigheid is dat de investering in LED verlichting al binnen twee jaar is terugverdiend.” Om precies te zijn is dit zelfs al binnen 22 maanden door een besparing op zowel energie- als vervangingskosten. Daarnaast is de LED verlichting ook nog eens volledig recyclebaar.

Enorme besparingen en sterk verbeterde lichtopbrengst
Autobedrijf Blokhuis gaat jaarlijks 23.981 kWh besparen op de energierekening. Bovendien wordt het milieu gespaard door maar liefst 13.573 kilogram minder CO2 uitstoot en 10.192 gram minder zwavel uitstoot per jaar. Ook deze cijfers passen perfect binnen de kernpunten die Blokhuis en Saled hoog in het vaandel hebben staan. Doordat er vijf jaar garantie zit op de producten van Saled hoeft Blokhuis zich de komende vijf jaar ook geen enkele zorgen te maken over vervangingskosten.

De vestiging in Bunschoten-Spakenburg is inmiddels volledig voorzien van duurzame LED verlichting. Binnenkort zal ook de complete vestiging van Kia Blokhuis Amersfoort volledig LED verlicht worden.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]