Actueel

Nieuwe filiaal De Vinotake volledig Saled LED verlicht

In het najaar van 2014 werd wijnwinkel De Vinotake, gevestigd in Waalwijk, volledig voorzien van energiezuinige Saled LED verlichting. De verlichting stemde tot grote tevredenheid, waardoor De Vinotake Saled benaderde om ook het schitterende nieuwe filiaal in Bergen op Zoom te voorzien van LED verlichting.

In winkelcentrum De Els in Waalwijk werd medio november 2014 de eerste vestiging van De Vinotake geopend door Dennis Stuij en Jakob Treffers. Deze winkel werd destijds voorzien van duurzame Saled LED verlichting. De zaken lopen inmiddels dusdanig goed dat besloten werd om een tweede Vinotake te openen in Bergen op Zoom. Ook deze nieuwe vestiging aan de Markiezaatsweg is door Saled voorzien van duurzame LED verlichting, met een schitterend resultaat!

Prachtige verlichting

In totaal zijn 72 lampen geplaatst in de gloednieuwe Vinotake gevestigd in winkelcentrum De Zeeland. Behalve een LED High Bay boven de balie is een groot aantal LED Railspots van 20 en 30 watt geplaatst. Deze moderne verlichting geeft het gehele pand een zeer fraaie uitstraling. Ook Stuij en Treffers zijn uitermate tevreden met de LED verlichting in beide filialen. Stuij: “De verlichting is werkelijk prachtig, het laat onze dranken heel mooi uitkomen”.

Minimaal energieverbruik

Het totale verbruik van de LED verlichting in het nieuwe filiaal is minimaal. Sterker nog, het totale verbruik is zelfs zo laag dat de 72 LED lampen gezamenlijk slechts 102 kWh per week verbruiken. Dit komt erop neer dat de wekelijkse kosten voor de verlichting maar €16 bedragen. Kortom, een financieel aantrekkelijke en energiezuinige oplossing!

Saled bedankt De Vinotake voor de wederom prettige samenwerking en wenst hen veel succes in de nieuwe vestiging in Bergen op Zoom.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]