Actueel

Stadsbierhuys de Waag kiest voor Saled LED Panel Lights

Bij het in Doesburg gelegen Stadsbierhuys de Waag heeft Saled afgelopen week de volledige keuken voorzien van nieuwe, duurzame LED Panel Lights. Deze LED panelen brengen meer licht op dan voorheen, zorgen desondanks voor een flinke energiebesparing en zijn ten slotte veel hygiënischer.

De keuken van het prachtige historische pand werd tot voorkort verlicht door 60x60cm armaturen met daarin 4 TL buizen. De opbrengst van deze lampen was echter sober en de uitstraling kon beter. Daarom kwam Stadsbierhuys de Waag terecht bij Saled. In de vorm van LED Panel Lights kwam Sales Director Stef de Graaf met een goed alternatief. De Graaf: “Onze Panel Lights zijn een uitkomst voor de horeca. Stoffige en moeilijk schoon te maken TL-armaturen zijn een doorn in het oog van veel horecaondernemers, maar met een Panel Light wordt dat verleden tijd. De Panel Lights zijn volledig conform HACCP-richtlijnen.”

70% besparing, maar dubbele lichtopbrengst

Naast meer hygiëne zijn de Panel Lights uiteraard ook duurzamer dan de oude verlichting. De besparing is met ruim 70% fors te noemen. Desondanks is de lichtopbrengst verdubbeld: van 172 lux naar 348 lux. Een mooi voorbeeld van de gigantische voordelen van LED verlichting.

Oudste horecagelegenheid van Nederland

Het historische Stadsbierhuys de Waag is één van de meest bijzondere horecagelegenheden van ons land. Sterker nog, het staat in het Guiness Book of Records vermeld als oudste horecagelegenheid van Nederland. De Graaf: “Het is een eer om zo’n bijzondere locatie te voorzien van LED. We bedanken de directie voor het vertrouwen en wensen hen veel plezier van de nieuwe verlichting.”

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]