Actueel

Saled introduceert sterkste Portiekarmatuur van Europa

[vc_row margin_top=”0″ padding_top=”0″][vc_column][vc_column_text]Saled introduceert tijdens de Elektro Vakbeurs 2016 op dinsdag 29 november het G1 portiekarmatuur. Het nieuwe armatuur is dusdanig sterk dat het vijf keer de IK10-classificatie verdient. Daarmee is de G1 het sterkste portiekarmatuur van Europa.

De nieuwe Saled G1 is uitermate geschikt voor bergingen, entreehallen, galerijen, lifthallen, portieken, trappenhuizen en voor- en achterdeuren. Met ruim 100.000 branduren en tien jaar garantie kent de nieuwste innovatie van Saled een zeer lange levensduur. De G1 is beschikbaar met schemerschakelaar, noodstroom of bewegingssensor met terugval naar 30% in rust. Bovendien is het armatuur instelbaar van 5 tot 12 watt. Voor de onderbak is er de keuze tussen zwart en wit.

Sterkste portiekarmatuur van Europa

De sterkte van het nieuwe armatuur is geclassificeerd met vijf keer IK10 en daarmee met afstand het sterkste portiekarmatuur in Europa. De robuuste G1 kan met gemak het gewicht van een auto dragen.

Introductie tijdens Elektro Vakbeurs Hardenberg

Saled presenteert de G1 voor het eerst op de Elektro Vakbeurs in Hardenberg. Deze beurs vindt plaats van 29 november t/m 1 december. Dagelijks kunt u ons ontmoeten van 14:00 tot 22:00 uur stand 519 in hal 5. Bovendien maakt u door het inleveren van uw visitekaartje iedere dag kans op het winnen van vijf compleet nieuwe Saled G1 portiekarmaturen. Tot dan![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”0″ padding_top=”0″][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1479394805462{padding: 15px !important;background-color: #f8f9f9 !important;border-radius: 5px !important;}”][bsf-info-box icon=”Defaults-file-pdf-o” icon_size=”32″ icon_color=”#5e5e5e” title=”Download G1 brochure” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.saled.nl%2Fnl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F3%2F2016%2F11%2FSaled-G1-Galerij-en-portiekarmatuur.pdf|title:Download%20G1%20brochure|target:%20_blank|” hover_effect=”style_2″ css_info_box=”.vc_custom_1479395005114{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”]Klik hier[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]