Actueel

Autotaalglas Zwolle kiest voor Saled LED verlichting

Autotaalglas heeft voor haar vestiging in Zwolle gekozen voor duurzame LED verlichting van Saled. In totaal 60 LED Tubes van het type Gold Line zullen het pand aan de Voltastraat gaan verlichten. Omdat het totale energieverbruik met ruim 60% wordt teruggedrongen, is de investering al binnen zestien maanden terugverdiend.

In de Zwolse vestiging van franchiseorganisatie Autotaalglas hingen tot voor kort 60 TL-buizen van 58 watt. Door te kiezen voor 22 watt LED Tubes van Saled wordt het energieverbruik met meer dan 60% teruggedrongen, zonder dat de lichtopbrengst daalt. Autotaalglas koos voor LED Tubes uit de Gold Line, die een hoge lumen output, lange levensduur en vijf jaar fabrieksgarantie hebben.

Installatie door eigen personeel

Door te kiezen voor LED Tubes van Saled wordt er jaarlijks bijna €1500 bespaard op energiekosten. En daarmee is de totale investering zeer snel terugverdiend; met de huidige energieprijs al binnen zestien maanden. Ook interessant: de installatie van de verlichting wordt op rustige momenten door het eigen personeel van Autotaalglas uitgevoerd. Een leuke werkzaamheid voor de monteurs en nog meer voordeel voor de franchisenemer.

Eerste bevindingen zeer positief

Inmiddels zijn de eerste traditionele lampen naar volle tevredenheid van franchisenemer Jeffrey van Akelijen vervangen. Met name de lichtopbrengst wordt positief ervaren. Saled bedankt Autotaalglas voor de prettige samenwerking en wenst hen veel succes met de nieuwe verlichting!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]