Actueel

Bezoek ons op de Elektro Vakbeurs 2016

Van 29 november tot en met 1 december vindt de Elektro Vakbeurs 2016 plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Uiteraard is ook Saled hierbij vertegenwoordigd. U kunt ons dit jaar vinden in hal 5, bij standnummer 519. Tijdens deze beurs zal er speciale aandacht worden besteed aan ons G1 galerij-/portiekarmatuur: het sterkste portiekarmatuur van Europa! 

De Elektro Vakbeurs biedt u een uitstekende mogelijkheid om in persoonlijk contact te komen met Saled en op de hoogte gehouden te worden van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting. Dagelijks kunt u ons ontmoeten van 14:00 tot 22:00 bij onze stand. Bovendien maakt u elke dag kans op het winnen van vijf compleet nieuwe Saled G1 LED portiekarmaturen!

Wij zien u graag tegemoet!

 

Toegang tot de beurs is gratis. U dient zich wel vooraf te registreren.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]