Actueel

Opnieuw ruim 1600 Saled lichtbronnen voor Openbare Verlichting Nijkerk

Nijkerk-LED straatverlichting_openbareverlichting

Medio oktober heeft Saled opnieuw ruim 1600 LED lichtbronnen geleverd aan de Gemeente Nijkerk. De levering bestaat uit PS-L, LS-S en PS-T lampen. Het totaal aantal Saled lichtbronnen in Nijkerk komt met de nieuwe levering op bijna 6500 stuks. De installatie door Pilkes is direct na levering begonnen en naar verwachting half december voltooid.

Sinds 2013 is de Gemeente Nijkerk jaarlijks actief met het omzetten van conventionele verlichting naar LED. De voorkeur is daarbij vanaf het eerste moment uitgegaan naar de kwalitatief hoogwaardige LED-lichtbronnen van Saled, en is sindsdien niet meer gewijzigd. Omdat ieder jaar zo’n 1500 stuks vervangen zijn, is de 6000e Saled-lamp inmiddels geïnstalleerd. Een mooie mijlpaal!

Binnen vier jaar terugverdiend
Dit jaar kwamen exact 1618 lampen in aanmerking voor vervanging. Het gaat om de types PL-L, SOX en PL-T. Daarvoor in de plaats komen Saled’s PS-L, LS-S en PS-T. Het totale verbruik wordt hiermee teruggebracht van 59.462 naar 28.005 watt. De energiebesparing die deze 1618 lichtbronnen gezamenlijk realiseren is ruim 130.915 kWh, waardoor de totale investering in deze nieuwe omzetting al binnen vier jaar is terugverdiend.

Saled bedankt de Gemeente Nijkerk en installateur Pilkes voor de voortzetting van de duurzame relatie!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]