Actueel

Hubun Bodemvoeding kiest voor Saled LED verlichting

Saled heeft deze week alle kantoren en kleedruimtes van Hubun Bodemvoeding voorzien van duurzame LED verlichting. Ten opzichte van de oude verlichting bespaart de specialist in organische meststoffen nu meer dan 60% op de energiekosten. De totale investering is naar verwachting binnen drie jaar volledig terugverdiend.

Hubun Bodemvoeding, gevestigd aan de Groeneweg in Bunschoten, beschikt naast een aantal grote product- en opslaghallen over de nodige kantoren en kleedruimtes. De verlichting hierin was toe aan vervanging, waardoor men contact opnam met Saled. Na een inventarisatie en lichtberekening adviseerde Saled de installatie van LED Panel Lights in de kantoren en LED Downlighters in gangen en kleedruimtes. Het voordeel van de LED Panel Lights is dat deze – naast een strakke uitstraling – ook stoffige en vieze lamellen voorkomen.

Binnen drie jaar terugverdiend
Afgelopen maandag is een installatieteam van Saled begonnen met de omzetting, die naar verwachting zaterdag 29 oktober is afgerond. Vanaf dat moment bespaart Hubun Bodemvoeding jaarlijks ruim 11.450 kWh op energiekosten, een verschil van ruim 60%. Dankzij de besparing is de totale investering al binnen drie jaar volledig terugverdiend.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]