Actueel

Nieuwbouw Kors Hoogwerksystemen volledig Saled verlicht

Saled heeft de afgelopen twee maanden het volledig nieuwe bedrijfspand van Kors Hoogwerksystemen in het Overijsselse Steenwijk voorzien van energiezuinige LED verlichting. Meer dan 150 lichtbronnen verlichten het imposante pand dat langs de A32 direct in het oog springt.

Bij de nieuwbouw van het grote pand was voor directeur Joop Kors één ding zeker: hij wilde het gebouw voorzien van energiezuinige en duurzame verlichting. Hij kwam daarvoor uit bij Saled, dat op basis van de bouwtekeningen een uitgekiend lichtplan verzorgde. Uit berekeningen blijkt dat de keuze voor LED in plaats van conventionele verlichting jaarlijks 72.825 kWh scheelt, een enorme besparing.

Medio augustus is begonnen met de installatie van de LED High Bays en LED Panel Lights. In totaal 70 platte schotel High Bays verlichten de opslaghal van 150 x 35 x 10 meter zeer goed, met een verbruik van slechts 165 watt. In de kantoren zijn de welbekende 60x60cm Panel Lights in de systeemplafonds weggewerkt, wat een moderne en rustige uitstraling geeft. Om er zeker van te zijn dat het pand ook in de avonduren goed zichtbaar (en veilig) blijft, zijn er aan de buitenzijde meerdere 50 watt LED Breedstralers geïnstalleerd.

Saled bedankt Kors Hoogwerksystemen – en directeur Joop Kors in het bijzonder – voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wenst hen veel succes in het prachtige nieuwe onderkomen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]