Actueel

Drie grote bedrijven in het zuiden tevreden met LED verlichting van Saled

De directies van Keulen Vleeswaren bv, Ramaer Printed Circuits Services bv en Paas Food Industries besloten begin dit jaar om energiezuinige en duurzame LED verlichting van Saled toe te passen. Nu, bijna een jaar later, hebben wij deze bedrijven opnieuw bezocht om hun ervaring met Saled te delen.

Bij Keulen Vleeswaren zijn in totaal meer dan 400 lichtbronnen vervangen voor een duurzaam LED-exemplaar. Ben Keulen, directeur van de in Nuth gevestigde vleeswarenproducent: “Naast de duurzaamheid en het financiële voordeel van LED verlichting, zijn we positief verbaasd over de uitstraling die het licht geeft. Dankzij de heldere, witte LED verlichting ogen de ruimtes frisser en nóg hygiënischer.” De samenwerking met Saled verliep soepel, aldus Keulen. “Alles is snel en goed verlopen. De samenwerking met Saled is uitstekend.”

keulen-vleeswaren-led-verlichting

 

“Geen uitval”
Ook bij het Helmondse Ramaer, producent van printplaten, is men zeer te spreken over de samenwerking met Saled. Robert Hogenboom, Manager Techniek & Operations: “De armaturen zijn het in de niet overal even gunstige omstandigheden blijven doen; geen enkele uitval gehad die te wijten is aan de armaturen. De gebruikers waren binnen de kortste keren gewend aan de andere kleur en lichtsterkte met als gevolg dat het al lang geen onderwerp van gesprek meer is. Dat laatste tekent de positieve ervaring.” 500 lampen en geen enkele uitval: dat zijn cijfers die de kwaliteit van Saled onderstrepen.

ramaer-printed

 

“Goede samenwerking en communicatie”
Net over de grens in het Belgische Maasmechelen bevindt zich Paas Food Industries, dat al sinds 2014 gebruik maakt van Saled LED lichtbronnen. Een jaar geleden werd opnieuw een groot project afgerond. Jochen Knoops, hoofd Inkoop van Paas Food Industries: “Door de goede samenwerking en communicatie werden veranderingen in de bouwplannen snel en accuraat opgelost, wat er toe heeft geleid dat het gehele project probleemloos is opgeleverd.”
paas-food-led-verlichting-van-saled

Kortom, drie tevreden klanten die nog steeds terugkijken op een fijne en professionele samenwerking met Saled!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]