Actueel

Ontmoet Saled op Dag van de Openbare Ruimte

Op 28 en 29 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte. Ook Saled is hierbij vertegenwoordigd. Dit jaar zijn wij te vinden in hal 3, op standnummer 3.1.55. Wij zien u graag tegemoet!

De beurs biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen, te netwerken met collega’s en contacten te leggen met exposanten op het gebied van openbare ruimte. In 2015 werd de Dag van de Openbare Ruimte bezocht door maar liefst 5.110 openbare ruimte professionals.

Toegang tot de beurs is gratis. U dient zich wel vooraf te registreren.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]