Actueel

Broekhuizen Schoenen kiest voor duurzame en energiezuinige verlichting van Saled

Voor het nieuwe filiaal van Broekhuizen Schoenen in Huizen heeft Saled recentelijk alle LED winkelverlichting geleverd en geïnstalleerd. Zo’n honderd LED Railspots en enkele High Bay armaturen zorgen voor een optimale shopervaring. Ten opzichte van de winkel die voorheen in het pand was gevestigd gaat Broekhuizen Schoenen met 75% flink terug in energieverbruik.

Vanwege het succes van de vestiging in Huizen is Broekhuizen Schoenen recentelijk verhuisd naar een groter pand. Voor de verhuizing was een grootschalige verbouwing noodzakelijk. Naast de wat verouderde inrichting vormde ook de verlichting een probleem. De bestaande railspots verbruikten enorm veel energie en gaven veel hitte af. Met name in de zomer zorgde dat voor onaangename temperaturen. Reden voor de directie van Broekhuizen Schoen om in gesprek te gaan met Saled.

Optimale belichting
In samenspraak met Broekhuizen is er een lichtberekening en lichtplan gemaakt. Naast duurzaamheid was ook uitstraling een belangrijk aspect. Uiteindelijk is er gekozen voor een honderdtal LED Railspots en een aantal High Bay armaturen. De gekozen modellen sluiten uitstekend aan bij de rest van het nieuwe interieur en belichten de uitgebreide schoenencollectie optimaal.

Financieel verstandig
Ten opzichte van de winkel die voorheen in het pand in winkelcentrum Oostermeent gevestigd was, gaat Broekhuizen flink terug in energieverbruik: het totale wattage is verlaagd van 9250 naar 2300. Door het lage energieverbruik en de veel langere levensduur is de complete investering al binnen twee jaar volledig terugverdiend. Een duurzame en financieel verstandige keuze.

De directie van Saled bedankt Broekhuizen Schoenen voor het vertrouwen en wenst het team in Huizen goede zaken toe!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]