Actueel

Saled retrofit lichtbronnen nog beter beschermd

LED tubes - Saled

Modelrechten Europese Unie verleend

De retrofit lichtbronnen PS-L (Basic/HP), BS-S (Basic/HP), PS-T, PS-L Wide en LS-S van Saled zijn sinds kort beschermd door een modelrecht. Dit modelrecht is wettelijk gedeponeerd in het Gemeenschapsmodellenregister onder nummer RCD 001438485-0001 t/m 001438485-0007. Dit betekent dat de Saled retrofit lampen niet meer zonder toestemming nagemaakt en/of gekopieerd mogen worden. Voor onze klanten een goede bescherming van de kwaliteit: namaak is niet –meer- mogelijk en dus is de Saled kwaliteit nu nog meer gegarandeerd.

Octrooi medio december 2016

Op de bovengenoemde retrofit verlichting is door Saled ook octrooi aangevraagd, zowel op de werkwijze retrofit als op de LED lampen zelf. De octrooi aanvraag is geregistreerd onder nummer NL 1041430.

Saled is voortdurend bezig om samen met klanten en producenten de kwaliteit van de producten te verbeteren. Bij deze continue inspanning hoort ook het zo goed mogelijk beschermen van de nieuwe ontwikkelde producten. Voor de nieuwe serie retrofit lampen zijn de aanvraagprocedures inmiddels succesvol afgerond. De octrooi aanvragen laten wat langer op zich wachten, wij verwachten medio december 2016 afronding en publicatie van het octrooi.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]