Actueel

Parkeergarages winkelcentrum De Hamershof in Leusden voorzien van Saled LED verlichting

In de parkeergarages De Smidse en De Blekerij bij winkelcentrum De Hamershof in Leusden wordt van 14 september tot 2 oktober de huidige TL verlichting vervangen door LED verlichting van Saled. Hiermee wordt ruim 60% energiebesparing behaald.

Alle bestaande drie-aderige kabels worden vervangen door vijf-aderige kabels. Hierdoor kan men de verlichting beter schakelen en hoeven ’s nachts niet alle verlichtingsarmaturen aan te staan. Door de lampen die ’s nachts gebruikt worden te alterneren gaan de LED Tubes, die al een zeer lange levensduur hebben, nog langer mee.

De complete investering van nieuwe LED verlichting en nieuwe bekabeling is door de besparing op energie- en vervangingskosten al binnen drie jaar terugverdiend. De LED verlichting levert ook nog eens ruim 60% minder CO2 uitstoot op.

Saled is blij dat de Gemeente Leusden kiest voor duurzaamheid!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]