Actueel

Quick Boys start seizoen met nieuw LED Scorebord

K.v.v. Quick Boys, een van de grootste amateurclubs van Nederland, start het nieuwe seizoen met een Saled LED Scorebord. Het scherm is net als bij SC Genemuiden 4 x 3 meter groot en heeft een P10 resolutie. Op sportpark Nieuw Zuid, waar het Nederlands elftal ook regelmatig traint, blijft het nostalgische bestaande scorebord behouden.

Het moderne bord kan naast de score onder andere de opstelling, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden in de competitie laten zien. Het bijgeleverde scoreprogramma is niet alleen uitgebreid, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Hiernaast is er een advertentieprogramma bijgeleverd. Dit biedt sponsoren tal van exposuremogelijkheden, met bijvoorbeeld animaties en filmpjes. Hiermee kan Quick Boys de investering door de verhoogde sponsorinkomsten binnen vijf jaar terug verdienen.

Saled is trots dat na FC Dordrecht, IJsselmeervogels en SC Genemuiden nu ook Quick Boys tot onze tevreden klanten gerekend mag worden.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]