Actueel

Scorebord SC Genemuiden opgeleverd

SC Genemuiden start het seizoen 2015-2016 met een nieuw LED Scorebord geleverd door Saled Nederland BV. Hiermee is de club uit de hoofdklasse dit seizoen verzekerd van een prachtig scorebord. Het scorebord is 4 meter breed bij 3 meter hoog en heeft een P10 resolutie. Dat wil zeggen dat op een kijkafstand vanaf 10 tot 200 meter het scorebord haarscherp te zien is. Behalve de score kan men onder andere foto’s van de spelers, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden laten zien. Het scoreprogramma is zeer uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk.

Behalve het scoreprogramma is er ook een compleet advertentieprogramma bijgeleverd. Door middel van dit advertentieprogramma kunnen sponsors of adverteerders hun bedrijf of producten promoten. Met de advertentie-inkomsten kan SC Genemuiden binnen drie jaar de kosten voor de aanschaf terugverdienen.

Saled is er trots op dat ze wederom een club blij en tevreden konden maken met een hoogwaardig LED Scorebord.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]