Actueel

Saled levert ruim 1600 SOX vervangers aan Ziut voor Zwolle

In juni 2014 heeft Saled ruim 1.200 stuks LED PS-T 18 watt geleverd aan de gemeente Zwolle ter vervanging van de SOX-E18. Dat is de gemeente zo goed bevallen dat ze Ziut opdracht hebben gegeven om nog eens ruim 1600 stuks SOX-E18 te vervangen voor de Saled LED PS-T.

Hiermee haalt de gemeente Zwolle niet alleen een hoge energiebesparing door de VSA uit te schakelen, maar zijn ze ook nog eens duurzaam bezig door de bestaande armaturen te hergebruiken. De investering van de LED PS-T 18 watt is relatief laag en binnen vier jaar terug verdiend t.o.v. van de huidige SOX-E18 inclusief VSA. De garantie op deze lampen is vijf jaar.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]