Actueel

Saled levert 9000 lampen aan A-Hak voor Oss

Saled gaat de gemeente Oss voorzien van ruim negenduizend lichtbronnen voor de openbare verlichting. Deze lichtbronnen kunnen de conventionele verlichting één-op-één vervangen, waardoor de gemeente meer dan 9000 armaturen kan hergebruiken. De LED verlichting bespaart ruim 50% energie t.o.v. de huidige openbare verlichting. Door de lange levensduur van onze producten wordt niet alleen bespaard op energie, maar ook op vervangingskosten. Hierdoor is de investering al binnen drie jaar terugverdiend.

Wethouder Johan van der Schoot geeft op woensdag 16 september het officiële startschot voor een grote vervangingsoperatie. In één klap wordt bijna de helft van het bestand vervangen. Dit wordt gedaan door de Osse firma A-Hak.

Doelstelling is onder andere om met energiebesparende maatregelen te voldoen aan het landelijk energieakkoord. Die doelstelling zal ruimschoots worden gehaald. Naar verwachting zal het energieverbruik in 2020 in Oss nog ongeveer de helft zijn van dat in 2013. Het energieakkoord gaat uit van minimaal 20% energiebesparing.

Naast Oss gaat Saled binnenkort lichtbronnen leveren aan de gemeente Zwolle en Nijkerk. Hiernaast is Saled met nog 150 gemeentes bezig om te kijken waar de Saled LED retrofit oplossingen toegepast kunnen worden.

Lees meer over Saled openbare LED verlichting

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]